Stoelvoorbeeld Singapore Airlines

Business Class

Door de ruimte tussen elke stoel, heeft u direct toegang tot het gangpad, dit is een kenmerk van onze unieke 1-2-1 naar voren gerichte cabine-indeling.

Stoel van tenminste 30 centimeter breed, geniet van de vrijheid om te rekken. De rijk gestoffeerde lederen stoel is ontworpen om vrijwel elke gewenste positie tegemoet te komen. In de comfortabele en ruime business class stoelen kunt u perfect werken en loungen.

Een goede nachtrust door een licht dekbed, grote kussens en fris beddengoed. De stoel beschikt ook over een in-seat make-up spiegel, u komt gegarandeerd fris aan op de plaats van bestemming.

Intelligent ontworpen persoonlijke ruimtes zijn beschikbaar om uw persoonlijke items zoals handschoenen, bril en handbagage in op te bergen.

First Class

De stoelen in first class zijn 35-inch breed en elke stoel is prachtig gestoffeerd in fijnkorrelig leer. Aanzienlijk ruimer dan andere First Class stoelen, Singapore airlines bied u ultieme luxe.

Het unieke ontwerp geeft u de vrijheid om te loungen, te strekken en te ontspannen in vrijwel elke positie.

Ontspan in het grootste, meest veelzijdige bed in de lucht. Geniet van fris beddengoed, zachte kussens en een pluche dekbed. Maak gebruik van de exclusieve turndownservice.

U kunt gebruik maken van kwaliteit huidverzorgingsproducten, evenals een pyjama en pantoffels exclusief ontworpen door Givenchy.

Uw partner
in zakenreizen

Aangesloten bij:

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Ook voor uw vakantiereizen

Naast onze dienstverlening van zakenreizen kunt u bij ons ook terecht voor vakantiereizen. Of het nu gaat om een korte relaxvakantie, een prachtige cruise, een fascinerende stedentrip of een schitterende rondreis. Ons team van specialisten helpt u graag.

Powered by