Stoelvoorbeeld Qantas

Business Class

Of u nu wilt ontspannen, werken of slapen. Geniet van een nieuw niveau van intelligente zitplaatsen met onze bekroonde Skybed. *

Na binnenkomst, verschuift u de stoel in een positie die bij u past, met behulp van een breed scala van stoelinstelling. U kunt de unieke massage opties van de stoel verkennen en van uw eigen persoonlijke inflight entertainment genieten. Of kruip weg in je Skybed concon met een goed boek. Wanneer u klaar bent om te slapen, zet uw de Marc Newson ontworpen, tweede generatie Skybed in een twee meter, volledig plat bed.

* Tweede generatie Skybeds zijn beschikbaar op onze A380 vloot en onze geconfigureerde B747 vliegtuigen. Eerste generatie Skybeds zijn beschikbaar op onze A330 en niet-geconfigureerde B747 vliegtuigen, met een lichte helling van 9 graden.

First Class

Ga languit liggen in uw volledig flat en extra breed bed. Onze Bedding down service beschikt over luxe kussens, dekens, een dekbed en een schapenvacht matras.

U stoel is instelbaar naar uw voorkeuren, bijvoorbeeld een volledig flat bed tot 212cm op onze A380 en 200cm op onze B747s vloot. Uw ruimte beschikt ook over een poef, zodat u een metgezel in uw suite kan uitnodigen tijdens de vlucht.

Uw partner
in zakenreizen

Aangesloten bij:

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Ook voor uw vakantiereizen

Naast onze dienstverlening van zakenreizen kunt u bij ons ook terecht voor vakantiereizen. Of het nu gaat om een korte relaxvakantie, een prachtige cruise, een fascinerende stedentrip of een schitterende rondreis. Ons team van specialisten helpt u graag.

Powered by