Stoelvoorbeeld Lufthansa

Business Class

Reis met Lufthansa Business Class en kom helemaal tot rust aan op uw bestemming. Ontspan voor uw vertrek in de Lufthansa Business Lounge en geniet vervolgens van de uitstekende service aan boord. De nieuwe Lufthansa Business Class zitplaats verandert in een bijna 2 meter lang, volledig flat bed - ideaal als u wilt ontspannen tijdens een lange vlucht. Het open ontwerp van de cabine, de stoel configuratie en het kleurenschema in subtiel, natuurlijke tinten helpen om een ​​gevoel van ruimte te creëren.

First Class

Perfectie in de details
Gebruik u tijd in de lucht om te slapen, te ontspannen of u voor te bereiden op uw volgende vergadering. Persoonlijke en attente service, individuele maaltijden en stewardessen die altijd voor u klaar staan. Maken u ervaring in First Class compleet.

Ongeacht het type vliegtuig waarmee u vliegt, u zal altijd genieten van het grootste comfort aan boord van Lufthansa First Class, dankzij de ergonomisch gevormde stoelen en intuïtieve bedieningselementen die u stoel rijk is. Uw stoel draait met gemak in een volledig flat, twee meter lang bed. Om een goede nachtrust te garanderen, voorzien wij u van een comfortabele matras topper, een hoogwaardig kussen en een zacht dekbed.

Uw partner
in zakenreizen

Aangesloten bij:

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Ook voor uw vakantiereizen

Naast onze dienstverlening van zakenreizen kunt u bij ons ook terecht voor vakantiereizen. Of het nu gaat om een korte relaxvakantie, een prachtige cruise, een fascinerende stedentrip of een schitterende rondreis. Ons team van specialisten helpt u graag.

Powered by