Stoelvoorbeeld Emirates

Business Class

Of u nu onderweg ben naar uw volgende vergadering of op vakantie gaat. Onze flat-bed Business Class stoelen zorgen dat u geïnspireerd aankomt op de plaats van bestemming.  Er is bij uw zitplaats een stroomvoorziening voor uw laptop en een bijzettafel om te werken. Kies een drankje uit uw persoonlijke mini-bar en leun achterover en bekijk de nieuwste films via het bekroonde entertainment systeem. Kantel uw stoel volledig plat en kom fris aan op uw bestemming.
Onze flat-bed zitplaatsen zijn beschikbaar aan boord van al onze A380 toestellen en op de meeste Boeing 777 vliegtuigen.

First Class

Trek u terug in uw eigen privé suite. Geniet van een glas exclusieve wijn of champagne, zet de sfeerverlichting aan, kies uw persoonlijke entertainment en ontspan.

De zitplaats kan met gemak veranderd worden in een volledig flat bed met matras. Geniet van een goede nachtrust en kom fris aan op de plaats van bestemming.

De First Class privé suites zijn beschikbaar aan boord van al onze A380 toestellen en op de meeste Boeing 777 vliegtuigen.

Onboard Lounge

Exclusief voor First Class en Business Class klanten aan boord van de A380 is de lounge. Maak nieuwe vrienden en geniet van een selectie hapjes en een cocktail. Kies uit premium dranken, exclusieve wijnen, champagne, cocktails en bieren naast een grote variatie van warme en koude dranken.

Uw partner
in zakenreizen

Aangesloten bij:

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Ook voor uw vakantiereizen

Naast onze dienstverlening van zakenreizen kunt u bij ons ook terecht voor vakantiereizen. Of het nu gaat om een korte relaxvakantie, een prachtige cruise, een fascinerende stedentrip of een schitterende rondreis. Ons team van specialisten helpt u graag.

Powered by