Stoelvoorbeeld Air France

Business Class

Een nieuwe gepersonaliseerde cabine
Om uw comfort te garanderen gedurende de hele vlucht, ontwierpen wij de nieuwe Business cabine, nu beschikbaar op bepaalde intercontinentale vluchten.

De nieuwe cabine fungeert als kantoor, restaurant,woonkamer en slaapkamer. U bepaalt zelf hoe u de cabine gebruikt.

De Business stoel: uw persoonlijke concoon
U zult genieten van het eigentijdse design en de ingetogen elegantie van onze Business Class. Elk detail is ontworpen om uw welzijn, comfort en privacy te garanderen gedurende de hele vlucht.

De stoel wordt een nuttig reisgenoot, aan te passen zodat deze aan al uw wensen voldoet. Werken? Wat rust of slaap? Stel de stoel in, in een positie die geschikt is voor u.

De nieuwe Business stoel vertegenwoordigt onze visie op de ultieme reiservaring. Uw voordelen zijn de volgende:

  • Een volledig flat bed
  • Directe toegang tot het gangpad voor elke passagier
  • Een multifunctionele ruimte (bureau, een restaurant tafel, bed) biedt nog meer privacy

La Première

Service aan boord
Zodra u aankomt aan boord, wordt u persoonlijk begroet door de bemanning. Vervolgens mag u de La Première cabine ontdekken, samengesteld uit 4 tot 9 zacht gebogen stoelen in elegante en ingetogen tinten, een combinatie van stijl en privacy.Voor alles wat u nodig heeft tijdens uw vlucht, onze bemanning is klaar om een persoonlijke service te bieden.

Uw stoel: privacy en comfort
Uw stoel biedt directe toegang tot het gangpad, ongeacht waar u zit. Het transformeert in een full bed dat 2m meet in lengte en is voorzien van een matras, hypoallergeen veren kussen en een dekbed.

U kunt al uw spullen opbergen met behulp van de ruime lade gelegen in de voorkant van uw stoel. We bieden ook een brede tafel lade u heeft genoeg ruimte om te werken of te genieten van een maaltijd.

Daarnaast heb je ook een gezellige bank, zodat u kunt werken of dineren met uw reisgenoot.

Meerdere functies
Uw 10,4-inch interactief videoscherm geeft u toegang tot een gevarieerde line-up van on-demand video. Praktische voorzieningen zijn onder andere een stopcontact en een leeslamp. Massage-functie in uw stoel en sfeerverlichting zorgen voor uitzonderlijk comfort.

Uw partner
in zakenreizen

Aangesloten bij:

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Ook voor uw vakantiereizen

Naast onze dienstverlening van zakenreizen kunt u bij ons ook terecht voor vakantiereizen. Of het nu gaat om een korte relaxvakantie, een prachtige cruise, een fascinerende stedentrip of een schitterende rondreis. Ons team van specialisten helpt u graag.

Powered by