Aanbod reisproducten

Panta Zakenreizen biedt u een divers aanbod aan services en boekingsmogelijkheden.

Panta Reizen
Online

Vliegtickets

Zelf online uw tickets boeken.

Dat kan snel en heel eenvoudig via ons eigen online boekingssysteem.

Panta Reizen
Full Service

Worldwide reserveringssysteem

Voor veel nationale en internationale bedrijven zijn wij inmiddels de vertrouwde business partner op het gebied van zakenreizen. Doordat wij beschikken over een Worldwide reserveringssysteem voor vluchten, hotels en auto’s zijn wij in staat onze klanten kwalitatief hoogwaardige zakenreizen te bieden tegen de beste voorwaarden.

Panta Reizen
Business Travel Portal

Uw eigen online boekingstool bij u op kantoor

Naast de service en begeleiding van onze persoonlijke reisadviseurs, kan ook gebruik worden gemaakt van onze Business Travel Portal. Met deze tool zijn uw boekingen heel eenvoudig en in één oogopslag inzichtelijk. Daarnaast kan bij spoedgevallen en op zondag gebruik worden gemaakt van onze nooddienst.

Deze portal is vooral interessant voor bedrijven die vanaf 30 tickets per maand boeken.

Autohuur

Wij regelen uw zakenreis graag tot in de puntjes. Uiteraard kunnen wij ervoor zorgen dat er op de plaats van bestemming, een huurauto voor u klaar staat. Uw autohuur kunt u hieronder online in orde maken.

Panta Zakenreizen werkt samen met Sunny Cars.

Verzekeringen

Sinds 1 januari 2018 hebben wij ons eigen assortiment verzekeringen: Reisopzeker. Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vindt u bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs.

Is een reisverzekering noodzakelijk?

Goed verzekerd op reis gaan is noodzakelijk. U kunt ter plaatse te maken krijgen met hoge kosten wanneer u moet worden opgenomen in een ziekenhuis of gerepatrieerd dient te worden naar Nederland. Ook kosten door diefstal of door schade aan uw bagage of logies worden door een reisverzekering vergoed. Daarnaast kunt u zaken als geld, bijzondere sporten, ongevallen e.d. meeverzekeren. Voor de verzekeringen geldt dat dekking plaatsvindt op basis van de verzekeringsvoorwaarden.

Is een annuleringsverzekering noodzakelijk?

Wanneer u voor vertrek door onverhoopte gebeurtenissen uw reis dient te annuleren dan kunnen de annuleringskosten oplopen tot 100% van uw reissom. Maar ook tijdens uw reis kunt u gedwongen worden uw reis vroegtijdig af te breken. Met een annuleringsverzekering dekt u in beide situaties het annuleringsrisico af. Bovendien heeft een annuleringsverzekering niet alleen betrekking op u en uw reisgenoten, maar ook op uw eerste en tweede graads familie en indien gewenst op vrienden, kennissen, zaakwaarnemers e.d.. Voor de verzekeringen geldt dat dekking plaatsvindt op basis van de verzekeringsvoorwaarden.

Tip: Bekijk eerst het reisadvies per bestemming voordat u boekt. Zo bent u direct op de hoogte van eventuele veiligheidsrisico's. 

Hoe sluit u een verzekering af?

Voor het afsluiten van een verzekering kunt u contact opnemen met onze reisspecialisten. Een annuleringsverzekering dient binnen 7 dagen na boeking te worden afgesloten. Een reisverzekering kan tot 1 dag voor vertrek voor u worden afgesloten. Panta Zakenreizen zal na ontvangst van uw gegevens de verzekering voor u afsluiten. De verzekeringspolis en voorwaarden ontvangt u vervolgens per omgaande.

Uw partner
in zakenreizen

Aangesloten bij:

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Ook voor uw vakantiereizen

Naast onze dienstverlening van zakenreizen kunt u bij ons ook terecht voor vakantiereizen. Of het nu gaat om een korte relaxvakantie, een prachtige cruise, een fascinerende stedentrip of een schitterende rondreis. Ons team van specialisten helpt u graag.

Powered by