Over ons

Panta Zakenreizen is sinds 1982 gevestigd in Rotterdam en expert in zakenreizen.
Met ruim 35 jaar ervaring is Panta Zakenreizen inmiddels een begrip en daarom voor veel nationale en internationale bedrijven de vaste partner op het gebied van zakelijk reizen. De reisadviseurs van Panta Zakenreizen zijn 24/7 rechtstreeks bereikbaar, in elke tijdzone en beschikken over een ijzersterk reisnetwerk en een breed scala van hoogwaardige reisproducten. Zij nemen al het regel- en organisatiewerk uit uw handen zodat u zich volledig kunt blijven focussen op uw corebusiness en u zorgeloos op zakenreis gaat! 

Onlangs is Panta Zakenreizen een partnership aangegaan met één van de grootste aanbieders van vliegtickets wereldwijd, waardoor de klanten profiteren van de meest scherpe tarieven.

Wij nemen al het regel- en organisatiewerk uit handen zodat zich volledig kunt blijven focussen op uw corebusiness en u zorgeloos op zakenreis gaat!

 • Persoonlijke aandacht voor de klant
 • Geen wachttijden bij telefonisch contact
 • Het beste reisvoorstel wordt zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval dezelfde dag naar u verstuurd
 • Tariefvergelijking bij meerdere maatschappijen, inclusief low cost carriers
 • Betalingstermijn van 15 dagen of betaling via creditcard
 • Ruime openingstijden, 57 uur per week van maandag t/m zaterdag
 • 24/7 bereikbaarheid van onze eigen reisadviseurs
 • Visumbemiddeling
 • Beschikking over een World Wide reserveringssysteem voor vluchten, hotels en auto’s
 • Zelf uw boeking maken met een gereduceerde ticketfee
Wij zijn ervan overtuigd dat de service, expertise en de adviserende rol van onze professionele reisadviseurs een toegevoegde waarde zal leveren bij het reserveren van uw zakenreizen.

Ons team

Angelique Kreukniet

Travel Agent

Ik ben sinds 1990 werkzaam in de reiswereld. Mijn grootste passie is Amerika. Ik heb inmiddels al heel veel staten bezocht en ben nog lang niet uitgekeken. Sinds 1999 werk ik met veel plezier bij Panta Zakenreizen.

Birgit Margry

Supervisor

Ruim 35 jaar werk ik met plezier bij Panta Reizen. De eerste jaren heb ik aan onze vakantiereizen-balie gewerkt, waarna ik langzamerhand steeds meer de kant van zakenreizen op ging. In al die jaren heb ik ook de gelegenheid gehad veel van de wereld te zien waarbij Zuid-Amerika een favoriet is.

Andrea Hoevers

Travel Agent

Na 25 jaar met heel veel plezier vakantiereizen verkocht te hebben, zocht ik vorig jaar een nieuwe uitdaging in de reiswereld en heb die gevonden bij Panta Zakenreizen. In de loop van de jaren ben ik in de gelukkige positie geweest heel veel prachtige bestemmingen te zien, waarvan Griekenland, Nieuw Zeeland, Thailand en Mexico mijn favorieten zijn.

Shirin Madjoe

Travel Agent

Ik werk ruim 24 jaar met veel plezier in de reisbranche. Eerst als reisadviseuse aan de balie om klanten een geweldige reiservaring te bezorgen en sinds de afgelopen 15 jaar bij Panta Reizen op de afdeling Zakenreizen. Het blijft een uitdaging om de zakenreiziger een zo compleet mogelijke reis aan te bieden die voldoet aan alle wensen. Een scherpe prijs hoort daar uiteraard bij. Daarnaast is ons team zeer ervaren en staat altijd voor elkaar en de klant klaar. Ik ga dan ook met veel enthousiasme naar mijn werk. Mijn favoriete vakantiebestemming? Overal ter wereld waar het eten lekker is!

Els van Ouwerkerk

Travel Agent

Ik ben sinds vele jaren werkzaam in de reiswereld. Zoals bij de luchtvaartmaatschappijen Pan Am en Delta Air Lines. Sinds 2002 ben ik met veel plezier werkzaam op de afdeling zakenreizen van Panta Reizen. Na vele verre reizen geniet ik nu van reizen binnen Europa. Met Engeland in het bijzonder, als grote favoriet.

Peter van Vliet

Directeur

Sinds 1978 werkzaam bij Panta Reizen en sinds 2002 directeur. Panta Zakenreizen is een kwalitatief hoogstaand bedrijf, waar het belang van de klant altijd voorop staat. Een full service 24/7 zakenreisbureau, met een team van medewerkers die de klant ontzorgt en waar ik trots op ben. Wij zijn u graag van dienst.

Onze partners

Onze partner SME Travel is het nieuwe reismerk van Airtrade Holland BV, de Nederlandse marktleider op het gebied van Consolidating en Travel Fulfilment.

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd en je kunt rekenen op de allerbeste service.

Met GreenSeat kun je de CO2-uitstoot van je reis compenseren en geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie.

Stap in de wereld van American Express en haal uw voordeel uit upgrades bij meer dan 500 hotels wereldwijd, luchthaven loungetoegang en nog veel meer.

Reisverzekering, fietsverzekering of pechhulp nodig? Dan ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres. Wij hebben voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering.

bookdifferent.com is een innovatieve groene data-organisatie en een hotelboekingssite met een missie, namelijk de reisindustrie duurzamer maken. Hoe? Door het voor consumenten en bedrijven makkelijk te maken om duurzame accommodaties te boeken.

Klanten over ons:

Onze klanten spreken regelmatig hun waardering uit over de persoonlijke en professionele werkwijze van Panta Zakenreizen. Onze reisadviseurs bouwen een vertrouwde band met de klanten op en dat willen wij uiteraard graag met u delen. Lees hieronder de reacties van onze klanten.

 • Rachelle Harings, Logistics Manager bij Team Lotto NL-Jumbo

  "Als topsportploeg heb je een reisbureau nodig dat flexibel is, buiten kantooruren bereikbaar is en met je meedenkt. We zijn blij dat we in Panta Zakenreizen een partner hebben gevonden die 24/7 bereikbaar is voor ons en vooruit denkt. Of het gaat om individuele vliegtickets, treinreizen, autohuur of groepsboekingen, we kunnen bij hun voor alles terecht. Ook is het leuk dat ze ons volgen tijdens onze wedstrijden en op de hoogte zijn van onze sportieve prestaties. Dat alles maak dat zij voor ons de ideale reispartner zijn!"

 • Caroline Steenbergen, Crew Coördinator bij ALP Maritime Services BV

  "Waarom boekt onze organisatie alle zakenreizen bij Panta Zakenreizen? De eerste reis van onze collega Leo Leusink werd geboekt door Els in januari 1998. Wij boeken dus reeds 20 jaar onze zakelijke reizen bij Panta Zakenreizen! Vertrouwen en professionaliteit zijn sleutelwoorden. De dames zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en weten waar ze het over hebben."

 • Hannie Zwijgers, Office Manager bij Juzzt Football

  "Panta Zakenreizen staat voor ons sinds jaren voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ze denken altijd mee en bieden net dat stukje extra wat je bij online boeken nooit gaat vinden!"

 • Ada Noordermeer, Office Manager bij NES Companies

  "Panta Zakenreizen geeft altijd bijzonder snel het best mogelijk reisadvies door. Heeft veel kennis, begrijpt de zakenreiziger heel goed en neemt daardoor veel werk uit handen. Is bovenal betrouwbaar en levert een top service."

  Uw partner
  in zakenreizen

  Aangesloten bij:

  Openingstijden

  Ma t/m vrij:
  08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag:
  09:30 – 17:00 uur
  Zondag:
  Gesloten

  Ontvang gratis onze nieuwsbrief

  Ook voor uw vakantiereizen

  Naast onze dienstverlening van zakenreizen kunt u bij ons ook terecht voor vakantiereizen. Of het nu gaat om een korte relaxvakantie, een prachtige cruise, een fascinerende stedentrip of een schitterende rondreis. Ons team van specialisten helpt u graag.

  Powered by