Panta Zakenreizen zet in op duurzaamheid

Onlangs is Panta Zakenreizen een samenwerking aangegaan met Bookdifferent.com waarmee wij de volgende stap zetten in de transitie naar een duurzame reissector.

Panta Zakenreizen helpt bedrijven een eerste stap te zetten naar een duurzaam reisbeleid en biedt als één van de koplopers op dit gebied concrete oplossingen.

Door de samenwerking met Bookdifferent.com beschikken wij over een ruime range van duurzame accommodaties wereldwijd zodat de klanten de beste en meest verantwoorde keuze kunnen maken. Daarnaast stellen wij de klanten in de gelegenheid alle vluchten te compenseren.

Bookdifferent.com is een innovatieve groene data-organisatie en een hotelboekingssite met een missie, namelijk de reisindustrie duurzamer maken.  Hoe? Door het voor consumenten en bedrijven makkelijk te maken om duurzame accommodaties te boeken.  Bookdifferent.com is de eerste organisatie in de wereld die 14.000 gecertificeerde hotels bij elkaar heeft gebracht en van 2.2 miljoen hotels de CO2-uitstoot heeft berekend. De methodologieën en de groene indicatoren waar bookdifferent.com over beschikt zijn evidenced-based en geverifieerd door de raad van advies van bookdifferent.com.

"Door de samenwerking met Panta zakenreizen zetten we de volgende stap in de transitie naar een duurzame reissector. Door de integratie van de duurzame indicatoren in het accommodatie booking systeem van Panta Zakenreizen kunnen we het bedrijfsleven bedienen en betrekken in het broodnodige transitie proces. De samenwerking met Panta Zakenreizen is hierin cruciaal. Zij zijn experts op het gebied van zakelijk reizen, en leveren de service zoals het bedrijfsleven van hen verwacht waarbij wij de geverifieerde groene indicatoren aanleveren. Een win-win situatie voor beide partijen én het bedrijfsleven" zegt Lonneke de Kort, CEO van bookdifferent.com.

Panta Zakenreizen is sinds 1982 gevestigd in Rotterdam en is expert in zakelijk reizen.

Met ruim 35 jaar ervaring is Panta Zakenreizen inmiddels een begrip en daarom voor veel nationale en internationale bedrijven de vaste partner op het gebied van zakelijk reizen. De reisadviseurs van Panta Zakenreizen zijn 24/7 rechtstreeks bereikbaar, in elke tijdzone en beschikken over een ijzersterk reisnetwerk en een breed scala van hoogwaardige reisproducten. Zij nemen al het regel- en organisatiewerk uit uw handen zodat u zich volledig kunt blijven focussen op uw corebusiness en u zorgeloos op zakenreis gaat! 

Peter van Vliet - Directeur Panta Zakenreizen zegt over de samenwerking het volgende: “Duurzaam staat inmiddels bij iedereen hoog op de agenda, ook bij ons. Wij merken een toenemende vraag van onze klanten over groene en duurzame accommodaties. Door de samenwerking met BookDifferent.com kunnen wij hier uitstekend aan voldoen”.

De voordelen die deze Corporate Travel Tool met zich meebrengt is onder andere co2 reductie die tot stand komt door duurzame accommodaties te boeken, het duurzame reisbeleid krijgt daarmee nog meer vorm en de CSR-prestaties verbeteren hierdoor. Ook kan het voortaan worden meegenomen in de Reporting van de organisatie.

Meer weten over hoe Panta Zakenreizen jouw organisatie kan bedienen om ook een stap te maken naar duurzaam reizen bij jouw organisatie? Neem dan contact op met Angelique Kreukniet op telefoonnummer 010 - 492 54 00 of via email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Uw partner
in zakenreizen

Aangesloten bij:

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Ook voor uw vakantiereizen

Naast onze dienstverlening van zakenreizen kunt u bij ons ook terecht voor vakantiereizen. Of het nu gaat om een korte relaxvakantie, een prachtige cruise, een fascinerende stedentrip of een schitterende rondreis. Ons team van specialisten helpt u graag.

Powered by